Mediyoga

Mediyoga 

MediYoga står for medicinsk yoga, som er en terapeutisk yogaform som er udviklet i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen.

Her knyttes redskaber fra kundalini yoga sammen med vores viden fra moderne lægevidenskab omkring virkninger af bevægelse og meditation.

Mediyoga er blide fysiske øvelser, åndedrætsøvelser, meditation med koncentrationsteknikker herunder brug af focuspunkter samt lyd gennem mantras og musik.

Øvelserne stimulerer og skaber ro i vores autonome nervesystem. Herigennem påvirkes fordøjelse, stofskifte og immunforsvar.

Meditation “renser sindet” og giver plads til forandring og bedring både fysisk og mentalt.

Hvem vil have gavn af mediyoga?

Alle kan deltage, kvinder og mænd, unge såvel som ældre.

Yogaformen er særlig velegnet til personer med  rygsmerter, søvnproblemer, stress, udbrændthed, koncentrationsbesvær, tendens til depression eller blot en lyst til generel mere indre ro og velvære.

Øvelserne kan tilpasses og laves på en stol, hvis smerter forhindrer dig i at være i siddende eller liggende stillinger.

Hold i foråret 2024;

Torsdag d. 11/1-24  kl. 19.30 – 20.35Underviser: Jane Kiss, fysioterapeut

Pris: 1080,-  kr. .

Indhold; Du vil på 10 træningsgange komme igennem 3-4 yogaprogrammer.

Du kan godt deltage på dette hold, selvom du ikke har prøvet medi-yoga før. Kendskab til yoga kan være en fordel. Men du behøver ikke være smidig for at deltage. Øvelserne kan tilpasses den enkelte.

Du har mulighed for at få nogle af programmerne på skrift, så du kan fortsætte træningen hjemme.

Du kan læse mere om mediyoga  her ;