Pilates reformermaskiner

Hvad er en reformermaskine?

Reformeren er en træningsmaskine med et fjederdrevent skinnesystem, der giver mulighed for at kombinere stabilitetstræning med styrketræning. Reformeren består af en glidevogn, stropper og en barre. Det er muligt at lave øvelser liggende, siddende og stående så både styrke, balance, koncentration og koordination udfordres. ( se billeder længere ned på siden) Ved brug af forskelligt tilbehør til reformeren og udnyttelse af egen kropsvægt er det muligt at graduere træningen på reformeren fra hensyntagen genoptræning til mere krævende workouts, der giver øget puls og sved på panden.

Du kan vælge at træne på et af vore hold eller få lagt et individuelt program, og træne selv på forskellige tidspunkter, der passer dig;

Reformer for begyndere/let øvede:  (hold  med max 6 deltagere)  

Mandag kl 14.30 - 15.30      Underviser; Jane Kiss    

Onsdag kl 14.30  – 15.30  Underviser; Mi Sun Pedersen Llamas

– Du vil lære reformeren at kende, ved at vi gennemgår forskellige øvelser, som du kender dem fra pilates på gulvet.

– Disse hold vil som udgangspunkt være begynderhold. Forstået på den måde, at vi roligt gennemgår de almindelige opvarmningsøvelser og begynderøvelser udført på reformeren.Men er alle på et hold  gengangere højnes niveauet.

– Kender du ikke Pilates på forhånd, kan du deltage her, da vi lægger vægt på supervision under træningen, og sikring af, at du får fat i den dybere liggende og stabiliserende muskulatur, som er et grundprincip ved Pilates.

Få et individuelt program, og træn selv.  

Der kan være seks personer i lokalet ad gangen.

-Vi tilrettelægger et målrettet program til dig ud fra dine behov. I løbet at 10 individuelle timer klæder vi dig på til at kunne træne selv, på tidspunkter der passer ind i din hverdag.

Læs mere om individuel træning her. Eller kontakt os gerne for mere information.

Reformer træningen vil især være gavnlig for personer med smerter fra ryg, nakke, skuldre, knæ og hofter. Men alle kan have gavn af træningen. Hele kroppen kan trænes på reformermaskinen, og kan fint supplere anden træning som løb, svømning og boldspil.